Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA

Tanssiaallon pikkujoulu 16.12. 2018


Vuoden 2019 jäsenmaksu


Kurssiohjelmia voi hakea Tanssiklubilta kurssien aikana netissä olevien tietojen lisäksi.


MAKSUTAVAT

Käteinen, Smartum liikunta- tai kulttuurisetelit sekä Tyky-kuntosetelit, Virikeseteli ja TYKY-Online.

Paritanssikurssit

Torstaisin klo 18-21

 

TERVETULOA TANSSIMAAN KANSSAMME!

Iloiset tanssikurssit Raahen Tanssiklubilla oululaisen Tanssikoulu Jari Aaltosen johdolla. Pääopettajina toimivat vuorollaan Sari ja Jari Aaltonen sekä Satu Ruohomäki.


TANSSIKOULU JARI AALTONENTANSSIKOULU JARI AALTONEN

 Oppimisen lomassa tarjoamme elämääsi tanssitaitoa, tehokasta liikuntaa, stressin 

poistoa, mukaansatempaavaa musiikkia sekä toisten ihmisten seuraa ja läheisyyttä.

Kursseille on helppo tulla: et tarvitse omaa paria, et ennakkoilmoittautumista - mukaan vaan mukavat tanssivarusteet ja rahaa kertamaksun verran. Kahvio palvelee kurssitauoilla.

Kursseille voit tulla mukaan milloin tahansa, jokainen ilta on oma kokonaisuutensa. Kurssikuvaukset ohjelman alla kertovat, kuinka opetus etenee tunti kerrallaan.

Tanssikurssien organisoinnista vastaa Raahen Tanssiklubi. Lisätietoja saat 040 7032936 (Airi).

 

HUOMAA KURSSIEN MUUTTUNEET KELLOAJAT!!!

Katso tasomäärittelyt erivärisille kurssipallukoille ohjelmataulukon alta.
 
Torstaina klo 18-19 klo 19-20 klo 20-21
23.08.  HUMPPA  TANGOBOLERO  TANGOBOLERO
30.08.  FOKSI  ISKELMÄTANSSI & BACHATA  BACHATA
06.09.  FUSKU  FOKSI  FOKSI
13.09.  TANGO  FUSKU  FUSKU
20.09.  BUGG  TANGO  TANGO AMERICANO
27.09.  HIDAS VALSSI  BUGG  BUGG
04.10.  POLKKAMASURKKA  HIDAS VALSSI  HIDAS VALSSI
11.10.  SALSA  POLKKAMASURKKA  SWINGPOLKKA
18.10.  HIDAS LAVAFOKSI  SALSA & RUEDA  SALSA & RUEDA
25.10.  HIDAS BUGG
Opettajina Rosa ja Hannu
 HIDAS BUGG
Opettajina Rosa ja Hannu
 HIDAS BUGG
Opettajina Rosa ja Hannu
01.11.  VALSSI  HIDAS LAVAFOKSI  HIDAS LAVAFOKSI
08.11.  CHA CHA  VALSSI & MT  TANGON KUVIOT
15.11.  RUMBABOLERO  CHA CHA  CHA CHA
22.11.  JIVE  RUMBABOLERO  RUMBABOLERO
29.11.  FUSKU  JIVE  JIVE
06.12. Ei kursseja Ei kursseja Ei kursseja
13.12.  ISKELMÄTANSSI & BACHATA  FUSKU PIKKUJOULUTANSSIT
KAIKILLE!

VIHREÄ: PERUSTEET
Aloita tästä! Oppiminen on helppoa eikä ennakkotaitoja tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Vihreillä tunneilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleen ottajia. Huom! Samasta tanssilajista kannattaa käydä useampi vihreä ja vihreäsininen tunti ennen sinisille tunneille siirtymistä.

VIHREÄ/SIN.KULMA: PERUSTEET PLUS
Nämä tunnit ovat perusteet-tunteja, joissa on kuitenkin pieni häivähdys keskitasoa. Tunti lähtee liikkeelle opetettavan tanssin perusteiden opettelusta. Lajit, joista tämä tasomerkintä löytyy, ovat perusteiltaan hieman haastavampia. Jonkinlainen tanssikokemus on hyödyksi tälle tunnille tullessasi, mutta et tarvitse ennakkotaitoja kyseisestä lajista.

VIHREÄ/SININEN: PERUSTEET/KESKITASO 
Perusteet ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja tarvitset lisää varmuutta tanssiisi ennen sinisille tunneille siirtymistä. Opetusaiheita ovat mm. vahva perustekniikka ja hieman haastavammat tanssikuviot. Älä kiirehdi siirtymistä seuraavalle tasolle tältäkään tasolta. Saman lajin eri vihreäsiniset tunnit tuovat lisää taitoa ja varmuutta tanssiisi. Sinivihreillä tunneilla moni tanssija kokee voimakkaimman kehityskaarensa.

SININEN: KESKITASO
Tule sinisille tunneille sinivihreiden tuntien kautta. Tämä taso edellyttää kyseisen tanssilajin sujuvaa taitoa. Sinisellä tunnilla harjoitellaan kuvioiden variointia, saadaan vinkkejä musiikintulkintaan, syvennetään parityöskentelyä ja tanssiteknisiä asioita. Jotta vauhdikas kehittyminen tanssin parissa saisi jatkoa, hae paljon toistoja myös sinisellä tasolta. Opetusaiheiden vaihtelu takaa sen, että opit aina uutta. Toistosta ja tekemisen meinigistä koostuu huippuhyvä kivijalka vahvalle tanssitaidolle.

SININEN/PUNAINEN: KESKITASO/HAASTAVA
Nämä tunnit sopivat sekä sinisen että punaisen tason tanssijoille. Älä kuitenkaan kiirehdi sinipunaisille tunneille ennen kuin kivijalkasi on vahva. Oletamme, että sinulla on näille tunneille tullessasi jo paljon tanssikilometrejä takana. Opetettava tanssitekniikka on tarkkaa ja kuvioissa sekä musiikintulkinnoissa riittää pureskeltavaa myös pidempään tanssineille.

PUNAINEN: HAASTAVA
Olet valmis punaisille tunneille, kun tunnet ja osaat toteuttaa kyseisen lajin haastavammatkin variaatiot, osaat soveltaa aiemmin oppimiasi asioita uusiin haasteisiin, ja vientisi/seuraamisesi on laadukasta ja pystyt mukauttamaan sitä tanssiparisi tason ja tyylin mukaan. Kehonhallintasi on hyvällä tasolla ja tulkitset sujuvasti musiikkia. Sinulla on motivaatiota kehittää tanssisi yksityskohtia ja viedä tanssiasi sitä kautta uudelle tasolle. Punaisen tason tanssija on oivaltanut, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis. Haastavien tuntien tavoite on, että sinusta tulee monipuolinen, taitava ja suvaitsevainen tanssija.

TEEMA-KURSSIT:
Teema tuo uusia kivoja tanssilajeja kurssivalikoimaan tai tuttuihin lajeihin uusia aiheita, näkökulmia ja variaatioita. Teematunnit lähtevät perusteista, mutta etenevät vihreitä tunteja selkeästi nopeammin, ryhmän tason huomioon ottaen.

 

Torstain kurssihinnat: 1h 10 € (8 €), 2h 18 € (13 €), 3h 23 € (17 €).

(alehinta Raahen Tanssiklubin jäsenet ja alle 25v)

Oikeudet muutoksiin pidätetään.